OBS – fullbokat! Välkomna till jubileumsfest den 15 maj i Carlshälls Gård på Långholmen.

Mitt i stan och mitt i naturen.

Det är inte bara Stockholms kulturhus som firar 50 år i år. Stockholms journalistseniorers förening har funnits i stan lika länge och ställer nu till med en härlig majfest. Det blir mingel med bubbel, läcker trerättersmeny inklusive dryck. Kaffe, dans, överraskningar, tal och underhållning.

Allt till kalaspris!

Vi har hyrt Carlshälls Gård inklusive trädgård och Brännvinskungens LO Smiths pampiga festsal, ett tillbygge som han lät uppföra för alla sina fester. Har vi tur kanske legendariske J O Smith dyker upp och minglar med oss! Vi samlas och minglar först i den vackra herrgården och på terrassen om vädret är med oss. Sedan sätter vi oss till bords i brännvinskungens festsal med panoramavy mot Mälaren och Riddarfjärden.  Efter middagen tar vi en behövlig bensträckare in till herrgården där kaffet serveras. Under tiden röjs salen, baren öppnas och coverbandet WhyNot spelar upp till musik vi både kan sjunga och dansa till.

Detta gäller:

Inbjudan gäller endast medlemmar, (”först till kvarn”).

 När: 15 maj kl 16.00 – 23.30

Transport:  För medlem som har behov av transport till gården har vi ordnat en buss t/r från Hornstull (för max 50 personer) och 50 kr/person. Bussen är märkt med SJS 50 år avgår prick 15.45 från Hornsbruksgatans T-baneuppgång med retur 22.30 från Carlshälls Gård.

 Var: Carlshälls Gård på Långholmen, Karlshällsvägen 14. Det är en trevlig promenadväg på två kilometer från Långholmsbron till Carlshälls Gård. Bussarna 66 och 54 har hållplats strax intill den lilla bron över till Långholmen .

 Pris: 475 kr (subventionerat). I priset ingår välkomstbubbel och canapéer, trerättersmiddag med ett glas vin till förrätten och ett glas vin med ombjudning till huvudrätten samt kaffe. Bar kommer att finnas där betalkort eller kontanter gäller.

Anmälan: Senast den 20 april skriftligt till annica.grimlund@telia.com där du även anmäler eventuella allergier, eller önskan om vegetariskt alternativ. Anmälan är bindande och gäller samtidigt som du betalar in 475 kr (eller 525 kr med busstillägg) till Stockholmsjournalisternas seniorers plusgiro 59449-9. Obs! Glöm inte att ange ditt namn på betalningen – och om du behöver plats på bussen.

Varmt välkomna!

Eventuella frågor kan ställas till festkommittén:

Ann-Marie Schröder 070-6221278, Eja Nilsson 073-440 59 50 och Annica Grimlund  072-5500419