I dagarna kommer ni att nås av vårt program för hösten. Där bjuder vi på stort som smått och hoppas att blandningen ska vara tilltalande. Och som vanligt kan vi underhand komma med nya inbjudningar. Redan nu kan jag avslöja att vi ska träffa Reportrar utan gränser och ta oss an vår åldrande hjärna. Mera info kommer så småningom.

Vi försöker erbjuda en kompott av varierande ämnen – givetvis är inte allt lika intressant för alla – men förhoppningsvis ska alla kunna finna något som lockar.  Med vårens program bakom oss, tycker vi (obs! eget beröm…!) att vi lyckats träffa rätt. Har ni ännu bättre förslag, försöker vi finna plats för dem också.

Christina Ruhnbro.

i det  program ni nu får, finns en resa till Irland i höst. Inte minst intressant mot bakgrund av sista veckans dramatiska valutgång i England. Här krävs ett ganska snabbt beslut. Intresseanmälan till resebyrån före juni månads utgång, så att vi vet om vi ska gå vidare med de irländska kollegiekontakter som finns inom styrelsen. Väl mött, hoppas jag!

Till jul ägnar vi oss åt annan storpolitik – Ett är med Trump.

Till sist  tack för visar intresse, så här långt. Och med en önskan om en härlig sommar – överallt för alla!

Christina Ruhnbro, ordförande