Lunchträffen den 5 mars blev snabbt fulltecknad, men det går att sätta upp sig på väntelista (adress längre ner).
Radioprogrammet Stil i P1 har funnits i 16 år och programledaren Susanne Ljung har hunnit med drygt 500 program. Hon är dessutom krönikör i Dagens Nyheters lördagsmagasin. Räcker det för att ni ska bli nyfikna på nyblivna hedersdoktorn Susanne Ljung? Innan hon fick den välförtjänta utmärkelsen hann hon med att skriva om populärkultur i tidningar som Schlager, Slitz, Intrig, Expressen och Vecko-Revyn. På 90-talet var hon dessutom chefredaktör för Damernas Värld.
Vår gäst kommer förstås att berätta mycket om begreppet stil och ni kommer nog att bli överraskade. Visst kan radioprogrammet Stil handla om Armani & Dior men lika gärna om långt hår, färgen orange, handskrivna brev och Dolly Parton.
Vi ska inte avslöja för mycket här, inte mer än att hon tycker det är trist med människor som tror sig veta allt och inte vill förändra sig.  Det är inte stil.

Tid: Tisdagen den 5 mars kl 13. Möjlighet att köpa lunch från kl 12.

Plats: Harvest Home, Bondegatan 50

Anmälan till väntelistan senast den 1 mars till poj25persson@gmail.com

Obs! Om du får förhinder, glöm inte att meddela återbud så att någon annan kan få din plats.