OBS kl 14

New York förändrades dramatiskt under pandemin.  En tredjedel av stadens invånare flyttade därifrån, kontoren stängde när många arbetade på distans, restauranger, barer och hotell slog igen. Gatorna på Manhattan låg öde. Likheterna med Stockholm och många andra storstäder är slående.
Så vad har hänt nu?
Det berättar Ann Lindgren, nyss hemkommen från New York. Hon reste dit efter att ha fått ett stipendium av Stockholmsjournalisternas seniorer, SJS, för att undersöka vilken betydelse distansarbete har haft på fastighetsmarknaden i USA – och i Sverige.
Ann Lindgren är journalist, känd bland annat från SVT där hon bland annat bevakade bostadsfrågor. Hon har många års erfarenhet av USA efter att ha bott där på 1960- och 1980-talet. Idag är Ann ordförande för SJSBO – en boendeförening för seniorjournalister i Stockholm.
Var: Pressklubben, Vasagatan 50.
När: Tors 25 nov kl 14.