Efter den lyckade vandringen 27 maj gör vi nu om det: Tillsammans med initiativtagaren till Nationalstadsparken – Henrik Waldenström från Världsnaturfonden – får vi uppleva en unik mix av natur- och kultur. Denna ”Kulturvandring” är mest inriktad på den historiska kulturmiljön. Vi samlas vid spårvagn 7:s ändhållplats tillika buss 67s hållplats ” ”Waldemarsudde”” kl 09.30 (p-plats intill, men kostar en del). Vi vandrar förbi spännande byggnader och kulturmiljöer. Vandringen slutar vid Royal Djurgården Visitor Center vid Nordiska museet.
När: 1 juni kl 9:30-11:30
Anmälan:  senast 30 maj till annechristine.blixt@gmail.com. Max 15 personer. Du som redan anmält dig, skicka ett bekräftelsemail till annechristine.blixt@gmail.com
Medtag: kläder efter väder bra skor (kan vara kyligt på morgonen), fika för en kort paus, gärna kikare för lite fågelstudier längs vägen.