Efter succén 27 maj gör vi om det: Tillsammans med initiativtagaren till Nationalstadsparken – Henrik Waldenström från Världsnaturfonden – får vi uppleva en unik mix av natur och kultur. ”Gökottan” är inriktad på naturen och framförallt fågellivet. Vi samlas vid Buss 67s hållplats ”Thielska Galleriet” kl 07.00 (p-plats intill men kostar en del).
Vi vandrar förbi fågelparadiset Isbladskärret med sin härliga hägerkoloni och fortsätter in i lite okända vildmarker till spårvagn 7:s ändhållplats ”Waldemarsudde”, där kan man också ta buss 67 tillbaks till Thielska om man har bilen här.
När: 1 juni kl 07-09
Anmälan: senast 30 maj till annechristine.blixt@gmail.com. Max 15 personer. Du som redan anmält dig, skicka ett bekräftelsemail till annechristine.blixt@gmail.com
Medtag: kläder efter väder inklusive bra skor (kan vara kyligt på morgonen), fika för en kort paus, kikare viktigt.