OBS fullbokat med väntlista. Kulturjournalisten Gunnar Bolin hade inte svårt att välja ämne när blev inbjuden till Seniorjournalisterna. Efter 38 år som kulturreporter kommer han förstås att prata om kultur. Gunnar är inne på upploppet på Sveriges Radio och har utlovat en underhållande kulturtimme plus några överraskningar.  Bland annat ska han berätta om vilken av Ingmar Bergmans filmer som han tycker är mest svåruthärdlig.

Gunnar Bolin kom till SR:s kulturredaktion våren 1987, han har arbetat som programledare, kritiker, producent och utrikeskorrespondent. Han har lett en mängd program bland andra Lobbyn, Salongen, Kritikerna, P1 Kultur, Bergmanpodden och nu senast Kulturlivet med Gunnar Bolin.

Han om någon behärskar konsten att tala i radio och vet hur man får nervösa intervjuobjekt att öppna sig. Kanske kommer han att berätta om huruvida en kulturreporter får tala om knödel mer än en gång i Sveriges Radio. Det har Gunnar nämligen gjort. Apropå Kulturlivet, hans senaste radiosuccé, så lovar Gunnar att avslöja vilken av programmets gäster som har överraskat honom mest. 

Finns det något kulturellt i olympiska spel? Det tycker säkert Gunnar som har varit krönikör vid sju OS och i sommar är på väg till sitt åttonde spel i Paris.

Vi hoppas också att han hinner med att berätta om hur man skriver en bok om sin egen släkt, det har han nämligen gjort.

Tid: tisdagen 21 maj kl 13 Öppet från kl 12 för lunch.

Plats: Harvest Home, Bondegatan 50

Anmälan : poj25persson@gmail.com senast den 17 maj.