Välkomna på lunchträff den 14 november med Christina Möller, känd matprofil, före detta chef för KF:s provkök, medlem i bland annat Måltidskakademin och hedersdoktor vid Uppsala universitet. Den 14 november kommer hon till Harvest home och berättar om de nya svenska landskapsrätterna.
Hon är en av dem som står bakom boken ”Sveriges nya landskapsmåltider” som kommer ut i början av november. Författare är Christian Daun och boken ges ut av Ordfronts förlag. Hon kommer att tala om de svenska specialiteterna från norr till söder och om arbetet med boken. 

Tid: Tisdagen den 14 november kl 13. Välkomna från kl 12, då de som önskar kan beställa lunch.
Plats: Harvest Home, Bondegatan 50
Anmälan senast torsdagen den 9 november till Eja Nilsson, post@ejanilsson.dk
Glöm inte att lämna återbud om du inte kan komma!