Tyvärr är platserna redan slut! Nu finns en ny chans att följa med på en botanisk vandring på Långholmen, sedan den tidigare snabbt blev fulltecknad med en lång väntelista. Ett begränsat antal platser är kvar när personerna på väntelistan fått möjlighet att först anmäla sig. 
Tid: torsdagen den 11 maj kl 13.30 – 15.30
Under ledning av guiden Kristoffer Hahn får vi lära oss mer om något av allt det gröna som så här års färgar omgivningen. Jämte några av våra vanligaste blommor bekantar vi oss närmare med ett fåtal av de växter som speglar öns kulturhistoria och kanske någon kuriositet.
Kristoffer Hahn är självlärd och har i drygt tio år guidat och föreläst om vilda växter, inte minst städernas starkt kulturpåverkade växtlighet. Kristoffers erfarenhet innefattar återkommande guidningar för de botaniska föreningarna i Stockholm, Göteborg och London och undervisning på alla nivåer från förskola till universitet. Hans expertis är att guida för nybörjare.
Max 20 deltagare, anmälan till 
l.gerdemo.holmgren@gmail.com

Samling vid Långholmsbrons norra fäste (på Långholmen).
Närmaste tunnelbanestation är Hornstull och ett flertal bussar, däribland 4:an och 66:an, stannar i närheten.
Välkomna!