Nu drar vi igång höstens verksamhet. (Tryck på Fortsätt läsa! här nedan så får du fram hela programmet.)

Vi börjar med en visning av Scenkonstmuseet den 21 september. Samling i Scenkonstmuseets entré, Sibyllegatan 2. Visningen börjar kl.11.30 – kom i god tid.
Max 25 personer. Först till kvarn.
Anmälan senast den 19 september 2022 till annechristine.blixt@gmail.com

Den 22 september kl 12 håller vi vårt höstmöte i Radiohuset, studio 4. Efter sedvanliga mötesformalia med bland annat höstbudgeten och ett fyllnadsval till styrelsen så avslutar vi höstmötet från ca 12:30 med att Novuschefen Torbjörn Sjöström och Aftonbladets Lena Mellin ger sina kommentarer om varför det gick som det gick i valet den 11 september. Som vanligt inleder vi med kaffe och smörgås kl 11:30.
Obligatorisk anmälan senast 16 september. Alla måste också kunna legitimera sig (krav av Radiohuset numera). Anmälan till robert.eg@outlook.com

Den 7 oktober lunch, kl 14-15, och efterföljande föreläsning kl 15-16 om framtidens mat på Urban Deli, Sveavägen 44. Subventionerat lunchpris: 100 kr/person. Anmälan senast den 3 oktober till annica.grimlund@telia.com  FULLBOKAT!

Den 12 oktober publunch från 12 på Harvest Home, Bondegatan 50 med advokaten Evin Cetin om hennes bok Mitt ibland oss. Där lyfter hon fram kvinnornas och de anhörigas frustration och smärta inför gängvåldet. Hennes medverkan inleds ca kl 13. Anmälan senast den 10 oktober till robert.eg@outlook.com

Den 20 oktober har vi lunchmöte med Göran Greider i Radiohuset, studio 4. Kaffe och smörgås kl 11:30 och Göran Greider börjar prata från kl 12 med utgångspunkt från sin bok Barndomsbrunnen. Också nu gäller obligatorisk anmälan senast den 14 oktober till robert.eg@outlook.com

Den 25 oktober kommer Isabella Lövin till publunch på Harvest Home, Bondegatan 50, och berättar om sin bok Oceankänslan: om behovet av en ny berättelse. Lunch från kl 12. Isabella Lövin börjar kl 13
Anmälan senast den 23 oktober till l.gerdemo.holmgren@gmail.com 

Den 11 november berättar Tove Henckel och Jens Linder om sin satsning på mattidskriften Gastronaut. Ett djärvt projekt på papper i en digitaliserad tid. Vi kombinerar detta med ost och vin på Arla Unika i Östermalmshallen, kl 14-16. Kostnad 120 kr/person, exklusive vin.
OBS: Kort anmälningstid. Anmäl dig senast söndagen den 9 oktober. Antal platser är begränsat. Först till kvarn….
Anmälan skickas till annica.grimlund@telia.com

Den 24 november har vi en egen visning av den stora Grünewaldsutställningen på Waldemarsudde kl.11.30, kom i god tid. Max 25 personer. Först till kvarn.
Anmälan senast den 21 november 2022 till
annechristine.blixt@gmail.com FULLBOKAT!

Den 8 december har vi så vår traditionella jullunch på Odd Fellow. Gästmedverkan ännu inte klar, så vi återkommer om det.

Den 16 februari 2023 har vi bokat in vårt årsmöte i Radiohuset.

Ytterligare evenemang planeras, vi återkommer!

Stockholmsjouralisternas seniorer