Tyvärr har vi varit tvungna att avboka den ena populära programpunkten efter den andra beroende på coronaviruset. Maj månad vill vi emellertid inte röra ännu. 
Naturligtvis är vår fullbokade resa till Riga i början på maj i farozonen. Så länge det inte kostar oss något låter vi den stå öppen. Det gäller även kanalkryssningen på Hjälmaren i slutet av månaden. 
Vi har tidigare flaggat för en höstresa till Albanien – 23-27 september – som fått positivt gensvar. Programmet är klart: flyg, hotell och reseledare är bokade. Vi vill dock inte gå ut med en inbjudan förrän pandemin är på tydligt återtåg och gränserna är öppnade. 
En tvådagarsutflykt till Carl Larssons Sundborn, Zorn i Mora och Munthes Hildasholm, är också färdigplanerad. Den är tänkt att ske 27-28 augusti. Vi återkommer också till den.
Vårt höstprogram är till stora delar klart och vi kan bara hoppas att vi i alla fall kan börja hösten med lunchmöten och pubträffar. Följ som vanligt vår hemsida.
Eftersom vi kommer att ha något mindre utgifter än planerat under en tid ska vi subventionera mer än tidigare i höst. Glädjeämnen kommer att behövas i hög grad när coronan är över. Låt oss se de närmaste månaderna an med tillförsikt!
Styrelsen