Fulltecknat, men väntelista finns – det går att chansa på andras återbud.

Lunchträff den 2 februari Det handlar om livsformer som riskerar att försvinna. Hemliga dokument. Unika skogar som huggs ned. Grannhot. Konflikträdda människor. Maktmissbruk. Klimatförakt. Utmobbade forskare. Korrumperade vetenskapsmän. Och en säreget modig journalist.

Med julen och dess traditioner i färskt minne har vi bjudit in författaren och grävjournalisten Lisa Röstlund för att berätta om arbetet bakom sin prisbelönade bok Skogslandet och sin artikelserie i Dagens Nyheter om det storskaliga trålfisket i Östersjön som hotar att slå ut inte enbart sillbeståndet utan även andra känsliga arter i vårt närmaste innanhav. 

Tid: Fredag* den 2 februari kl 13. Lunchöppet från 12
(köket erbjuder en sill Special, Lisa till ära).

Plats: Harvest Home, Bondegatan 50

Anmälningar senast tisdag 30 januari till: annmarie.schroder@icloud.com

Obs! Glöm inte lämna återbud om du inte kan komma.

*Och Ja, det är en fredags-lunch den här gången. Som ett veckosluts-aw för att fira det nya året.