Lunchträff tisdagen den 21 november
I över 100 år var dagstidningar i Sverige framgångsrika och lönsamma. På 2010-talet förlorade de fotfästet och de flesta såldes för småpengar. Vid millennieskiftet fanns det 35 ägare till Sveriges då 100 dagstidningar, idag ägs alla utom en av tre stora koncerner.

Journalisten och författaren Anders Malmsten har tagit reda på vad som egentligen hände och skriver om det i boken ”Press Stopp”. Nu kommer han till SJS och berättar historien bland annat för alla oss som en gång har jobbat på en svensk lokaltidning.

Han kommer förstås att avslöja namnet på den tidning som inte ingår i en storkoncern.

Tid: Tisdagen den 21 november kl 13. Öppet från kl 12 för lunch.

Plats: Harvest Home, Bondegatan 50

Anmälan: Senast fredag den 17 november till poj25persson@gmail.com

Välkomna!