OBS! FULLBOKAT
Torsdagen den 4 maj kl 13.30 – 15.30 samlas vi på Långholmen för en botanisk vandring under ledning av guiden Kristoffer Hahn. Vi får lära oss mer om något av allt det gröna som så här års färgar omgivningen. Jämte några av våra vanligaste blommor bekantar vi oss närmare med ett fåtal av de växter som speglar öns kulturhistoria och kanske någon kuriositet. 
Kristoffer Hahn är självlärd och har i drygt tio år guidat och föreläst om vilda växter, inte minst städernas starkt kulturpåverkade växtlighet. Kristoffers erfarenhet innefattar återkommande guidningar för de botaniska föreningarna i Stockholm, Göteborg och London och undervisning på alla nivåer från förskola till universitet. Hans expertis är att guida för nybörjare. 
Max 20 deltagare, anmälan till 
l.gerdemo.holmgren@gmail.com

Fullbokat!
Samling vid Långholmsbrons norra fäste (på Långholmen).
Närmaste tunnelbanestation är Hornstull och ett flertal bussar, däribland 4:an och 66:an, stannar i närheten.
Välkomna! 

FULLBOKAT!