Platser kvar till Lunchträffen den 8 februari
Möt Camila Salazar Atias, kriminolog verksam på Fryshuset sedan 17 år. Där arbetar hon som kunskapsområdeschef med strategiskt utvecklingsansvar för Föredöme och framtidstro, de sociala verksamheterna. Camila har arbetat med frågor kopplade till gängkriminalitet i över 20 år. Hon medverkar i olika expertgrupper och paneler, föreläser och utbildar i frågor som i huvudsak rör gängkriminalitet, våld, ekonomisk och social utsatthet. Hon figurerar ofta i medier som expert inom sitt område. 2015 mottog hon Anna Lindh-priset och 2012 Stenbecksstipendiet för sitt arbete mot våld.

Tid: Onsdagen den 8 februari klockan 12. Kaffe och smörgås kl 11.30

Plats: Radiohuset, studio 4

Anmälan: Senast den 2 februari till annechristine.blixt@gmail.com

Radiohuset har stränga säkerhetsregler. Glöm inte att ta med legitimation! 

Camila Salazar Atila